Postavení GDS na trhu cestovního ruchu - Urbanová, Eva; Vaško, Martin; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá globálními distribučními systémy a jejich postavením na trhu cestovního ruchu. První část této práce podává základní informace o GDS a popisuje jejich historii a vývoj od vzniku až po současnost. Druhá část práce obsahuje informace o současném působení a fungování GDS na světovém i českém trhu cestovního ruchu. Dále charakterizuje nejvýznamnější GDS společnosti a jejich nabídku služeb a produktů a je zaměřena na současné trendy ovlivňující GDS a jejich budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses