Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Hlatká, Adéla (2012)
Práce se zaměřuje na cestovní kancelář one-step CZ a její nabídku. Nejprve jsou v teoretické části vymezeny základní pojmy týkající se cestovního ruchu, jako např. cestovní kancelář či zájezd a také je definován zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Další část práce charakterizuje cestovní kacelář one-step CZ a její konkurenci. Poslední část je věnována nabídce one-step CZ. Jsou analyzovány poskytované zájezdy a služby. Na závěr je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy.