Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Hlatká, Adéla; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zaměřuje na cestovní kancelář one-step CZ a její nabídku. Nejprve jsou v teoretické části vymezeny základní pojmy týkající se cestovního ruchu, jako např. cestovní kancelář či zájezd a také je definován zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Další část práce charakterizuje cestovní kacelář one-step CZ a její konkurenci. Poslední část je věnována nabídce one-step CZ. Jsou analyzovány poskytované zájezdy a služby. Na závěr je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses