Finanční řízení společnosti STUDENT AGENCY, s.r.o. - Malý, Lukáš (2012)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit finanční situaci podniku STUDENT AGENCY, s.r.o. v letech 2006 -- 2010 prostřednictvím finanční analýzy podniku pro majitele společnosti. Cílem je taktéž nalézt hlavní činitele, které se podíleli na jednotlivých výsledcích a jak velkou intenzitou. Současně také nalézt případná omezení, která mohou limitovat hospodářské výsledky. Dále poukázat na nedostatky, kterým by bylo vhodné věnovat pozornost.