Finanční řízení společnosti STUDENT AGENCY, s.r.o. - Malý, Lukáš; Kislingerová, Eva, 1950-; Synek, Miloslav, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit finanční situaci podniku STUDENT AGENCY, s.r.o. v letech 2006 -- 2010 prostřednictvím finanční analýzy podniku pro majitele společnosti. Cílem je taktéž nalézt hlavní činitele, které se podíleli na jednotlivých výsledcích a jak velkou intenzitou. Současně také nalézt případná omezení, která mohou limitovat hospodářské výsledky. Dále poukázat na nedostatky, kterým by bylo vhodné věnovat pozornost.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses