Analýza nabídky cestovních kanceláří do vybraných destinací subregionu Karibik - Wachalová, Veronika; Valentová, Jana; Rolínek, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky českých cestovních kanceláří do vybraných destinací subregionu Karibik a komparací jejich jednotlivých nabídek. V první kapitole jsou definovány pojmy související s danou problematikou. Dále jsou popsány faktory ovlivňující cestovní ruch a konkrétní předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu subregionu Karibik. Praktická část se zabývá analýzou a následnou komparací nabídek vybraných českých cestovních kanceláří. Součástí práce je také vyhodnocení poptávky české klientely po zájezdech do Karibiku a její preference při výběru zahraniční exotické cesty.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses