Ocenění podniku - Machová, Petra; Scholleová, Hana, 1964-; Macek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé diplomové práce je stanovení hodnoty společnosti FERN s.r.o. k 1. 5. 2012. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to části teoretické, kde se zaměřuji na metodologická východiska k ocenění podniku a části praktické. V úvodu praktické části se věnuji představení oceňované společnosti. Dále se zabývám strategickou a finanční analýzou, které jsou základním východiskem pro stanovení výsledné hodnoty. Součástí ocenění je vymezení generátorů hodnot a jejich prognóza, na základě které je dále sestaven finanční plán. Pro stanovení hodnoty společnosti jsem zvolila metodu diskontovaných peněžních toků pro vlastníky.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses