Analýza časti výrobného procesu spoločnosti Abydos s. r. o. - Sciranka, Peter; Kislingerová, Eva, 1950-; Kupec, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Prudký a turbulentný vývoj svetovej ekonomiky za posledné roky spôsobil problémy veľkému množstvu podnikov, najmä tým, ktoré pôsobia v cyklických odvetviach hospodárstva. Cieľom diplomovej práce je finančná a ekonomická analýza podniku Abydos, s.r.o., ktorá pôsobí v strojárenskom priemysle a jej hlavnou činnosťou je dodávanie komponentov pre automobilový priemysel. Ďalším cieľom je analýza vybranej časti výrobného procesu a návrh optimalizácie a opatrení, ktoré by pomohli spoločnosti zlepšiť tento proces a tým pádom zlepšiť hospodársky výsledok spoločnosti.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses