Analýza tramvajové dopravy v Olomouci - Buček, Jan; Zelený, Lubomír; Záliš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá analýzou tramvajové dopravy v Olomouci se zaměřením na výstavbu nové tramvajové trati do čtvrti Nové Sady. Hlavním cílem je porovnat provozní náklady autobusů a tramvají jezdících ve směru nové tramvajové linky. V teoretické části jsou zmíněna specifika městské hromadné dopravy. Budoucnost a možný rozvoj tramvajové dopravy v Olomouci je zmíněn na konci práce.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses