Krizové řízení dětského letního tábora - Váchová, Lucie; Antušák, Emil, 1948-; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce pojednává o plánování letních dětských táborů tak, aby bylo minimalizováno riziko nastání vyjmenovaných hrozeb, popřípadě maximálně zmírněny jejich následky. Klade si za cíl navržení prakticky použitelných jednoduchých plánovacích postupů. Snaží se poskytnout návod, jak zodpovědně pojmout organizaci a plánování dětských letních táborů. Použití těchto postupů by mělo předcházet vzniku problémových situací.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses