Řízení lidských zdrojů v malých a středních podnicích - Václavková, Lucie, 1978- (2009)
Předmětem disertační práce je problematika řízení lidských zdrojů v malých a středních podnicích, a to v kontextu různých vnitřních a vnějších podmínek jejich fungování. Hlavním cílem práce je na základě identifikace a zhodnocení současných přístupů malých a středních podniků k řízení lidských zdrojů navrhnout model řízení lidských zdrojů v českých malých a středních podnicích, včetně doporučení pro tyto podniky ke zlepšení úrovně řízení lidských zdrojů.