Řízení lidských zdrojů v malých a středních podnicích - Václavková, Lucie, 1978-; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem disertační práce je problematika řízení lidských zdrojů v malých a středních podnicích, a to v kontextu různých vnitřních a vnějších podmínek jejich fungování. Hlavním cílem práce je na základě identifikace a zhodnocení současných přístupů malých a středních podniků k řízení lidských zdrojů navrhnout model řízení lidských zdrojů v českých malých a středních podnicích, včetně doporučení pro tyto podniky ke zlepšení úrovně řízení lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2009
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations