Personální management magistrátu města Jihlavy - Kořínek, Jan (2012)
Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou nejdříve definovány klíčové pojmy relevantní k tématu práce. Poté jsou zde vysvětleny klíčové oblasti personálního managementu, které jsou důležité pro praktickou část. Praktická část je zaměřena na personální management Magistrátu města Jihlavy. Hlavní částí je výzkum, jež je realizován přímo mezi vedoucími pracovníky magistrátu. Praktická část se dále zabývá přijímáním a vzděláváním pracovníků. V závěru jsou interpretována zjištěná data, z kterých vyplynula určitá doporučení pro FM VŠE