Personální management magistrátu města Jihlavy - Kořínek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Nový, Jan, 1966- (2012)
Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou nejdříve definovány klíčové pojmy relevantní k tématu práce. Poté jsou zde vysvětleny klíčové oblasti personálního managementu, které jsou důležité pro praktickou část. Praktická část je zaměřena na personální management Magistrátu města Jihlavy. Hlavní částí je výzkum, jež je realizován přímo mezi vedoucími pracovníky magistrátu. Praktická část se dále zabývá přijímáním a vzděláváním pracovníků. V závěru jsou interpretována zjištěná data, z kterých vyplynula určitá doporučení pro FM VŠE
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: personální management; územní samospráva; veřejná správa; lidský kapitál; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; regional administration; public administration; human capital; master's theses