Hodnocení potenciálu a předpokladů pro cestovní ruch regionu Blanský les - Netolicko - Vačkář, Petr (2011)
Práce analyticky zhodnocuje potenciál cestovního ruchu a předpoklady pro cestovní ruch regionu Blanského lesa - Netolicka. Na základě teoretických poznatků o potenciálu, předpokladech, jejich hodnocení a vlastního šetření jsem se pokusil navrhnout vhodné aktivity vycházející z potenciálu a předpokladů pro cestovní ruch. Závěry vyplývající z práce mohou složit jako podklad pro rozhodování managementu MAS Blanský les - Netolicko