Hodnocení potenciálu a předpokladů pro cestovní ruch regionu Blanský les - Netolicko - Vačkář, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Šimková, Eva (2011)
Práce analyticky zhodnocuje potenciál cestovního ruchu a předpoklady pro cestovní ruch regionu Blanského lesa - Netolicka. Na základě teoretických poznatků o potenciálu, předpokladech, jejich hodnocení a vlastního šetření jsem se pokusil navrhnout vhodné aktivity vycházející z potenciálu a předpokladů pro cestovní ruch. Závěry vyplývající z práce mohou složit jako podklad pro rozhodování managementu MAS Blanský les - Netolicko
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; regional development; master's theses