Vývoj leasingu v ČR - Pavlišová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána; Šmídová, Jana (2011)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou leasingu, historií a vývojem leasingu v čase, účtováním leasingu, zobrazením leasingu v daňové soustavě a také mezinárodními standardy účetního výkaznictví. Cílem diplomové práce je vymezit pojem leasing a jeho druhy. Objasnění problematiky účtování leasingu z hlediska nájemce a pronajímatele
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: leasing; finanční leasing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; leasing; financial leasing; master's theses