Strategická analýza podniku - Dvořáková, Vendula (2012)
Cílem diplomové práce je provést externí a interní analýzu společnosti Kores Praha, spol. s r.o., poté zhodnotit její výsledky a navrhnout doporučení pro tvorbu strategie.