Strategická analýza podniku - Dvořáková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Svoboda, Petr (2012)
Cílem diplomové práce je provést externí a interní analýzu společnosti Kores Praha, spol. s r.o., poté zhodnotit její výsledky a navrhnout doporučení pro tvorbu strategie.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; Porterův model pěti sil; diplomové práce; strategic planning; financial analysis; master's theses