Strategická analýza podniku - Jelínková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Tripes, Stanislav (2012)
Tato diplomová práce se bude zabývat strategickou analýzou podniku Realitní kancelář RE/MAX All sídlící ve městě Pardubice. Přiblíží a vysvětlí základní pojmy z oblasti strategické analýzy, popíše jednotlivé interní a externí analýzy. V závěru se zaměří na vymezení doporučení pro budoucí vývoj firmy
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses