Strategie podniku - Pátková, Andrea (2012)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu společnosti Forest Gamp, s.r.o. Provést externí a interní analýzu a na základě těchto analýz zjistit postavení na trhu a navrhnout strategii