Aplikace vybraných metod kalkulací ve společnosti Friall s.r.o. - Kunclová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Buus, Tomáš, 1977- (2012)
Cílem této diplomové práce je analyzovat kalkulace a jejích řízení ve společnosti Friall s. r. o. Nejdříve jsou v práci zkoumány náklady z globálního hlediska - je popsána jejich struktura a evidence. Zbytek práce je věnován kalkulacím. Je zde rozebrána dosavadní metoda kalkulace a zároveň jsou sestaveny zbylé dvě kalkulace, které jsou doporučovány v nejnovějších teoretických zdrojích. Závěr práce je věnován doporučením vyplývajících z učiněných propočtů
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: manažerské účetnictví; řízení nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial accounting; cost control; master's theses