Organizační kultura společnosti Firma, s.r.o. - Šotolová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Forštová, Lucie (2012)
Teoretická část této práce se snaží objasnit pozici organizační kultury v celém systému identity firmy. Popisuje nejvýznamnější typologie organizačních kultur, prvky a nástroje, a v neposlední řadě vysvětluje proces změny ve vztahu k organizační struktuře. Praktická část pak nabízí pohled na vybranou společnost co se pozice na trhu týče, popisuje fungování a organizaci, a v závěru aplikuje teorii na aktuální stav dění ve firmě. Z práce vyplývá návrh změny organizační kultury včetně doporučení na úpravu hierarchie a pracovních pozic firmy
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: kultura organizace; sociologie řízení; identita organizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; sociology of management; corporate identity; master's theses