Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Pokorná, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Hronková, Lucie (2012)
Diplomová práce se zabývá diagnostikou organizační kultury ve společnosti FRIGOMONT a.s. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy, typologie, síla a metody diagnostiky organizační kultury. V praktické části je na základě zvolené metodologie analyzována organizační kultura vybrané společnosti
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: kultura organizace; sociální výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; social research; master's theses