Systém odměňování ve vybrané organizaci ve vazbě na systém motivace - Hérová, Lucie (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou odměňování jako jednou z klíčových oblastí personálních činností. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. Teoretická část se zaměřuje na vymezení základních pojmů z oblasti odměňování a také na to, jakou má právě systém odměňování všeobecnou vazbu na systém motivace zaměstnanců. Praktická část se týká těchto systémů v konkrétní organizaci, kterou je Minerva Boskovice, a.s.