Systém odměňování ve vybrané organizaci ve vazbě na systém motivace - Hérová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou odměňování jako jednou z klíčových oblastí personálních činností. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. Teoretická část se zaměřuje na vymezení základních pojmů z oblasti odměňování a také na to, jakou má právě systém odměňování všeobecnou vazbu na systém motivace zaměstnanců. Praktická část se týká těchto systémů v konkrétní organizaci, kterou je Minerva Boskovice, a.s.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: motivace; zaměstnanecké výhody; odměňování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; motivation (psychology); employee fringe benefits; compensation; bachelor's theses