Nový daňový řád - Jančurová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Beran, Vladimír (2012)
Základním cílem této diplomové práce je seznámit čtenáře se zákonem č. 280/2009 Sb., daňový řád, který vzešel v účinnost od 1. 1. 2011. Dále si klade za cíl popsat hlavní přínosy nového daňového řádu, zjistit s jakými hlavními problémy se potýkal při zavádění do praxe a zhodnotit jeho roční působení. Práce rovněž představí a vysvětlí jak postupovat v souladu s daňovým řádem a to na příkladech konkrétních běžných situací, které mohou při správě daní nastat
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: správa daní; daňové řízení; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax administration; tax procedure; master's theses