Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Čalkovská, Eva (2012)
Bakalářská práce se zabývá diagnostikováním organizační kultury ve vybrané organizaci. Cílem bakalářské práce je identifikovat převažující charakter organizace a ověřit, zda daný charakter organizace je v souladu napříč organizační strukturou.