Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Čalkovská, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Appel, Milan (2012)
Bakalářská práce se zabývá diagnostikováním organizační kultury ve vybrané organizaci. Cílem bakalářské práce je identifikovat převažující charakter organizace a ověřit, zda daný charakter organizace je v souladu napříč organizační strukturou.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: kultura organizace; veřejný sektor; management [obor bakal. práce]; organizační kultura; bakalářské práce; corporate culture; public sector; bachelor's theses