Cizinci v České republice - Zámečníková, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Menhart, Aleš (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na cizince, kteří působí na českém trhu práce. Zkoumá, jaká je ekonomická aktivita cizinců a jak cizinci ovlivňují naši ekonomiku. Práce se také zabývá postoji české veřejnosti k ekonomicky aktivním cizincům a porovnává, zda skutečný stav na trhu práce odpovídá situaci, kterou svými postoji ilustrují Češi
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; cizinci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; aliens; bachelor's theses