Cizinci na trhu práce v ČR se zaměřením na Jihočeský kraj - Balgová, Dagmar (2012)
Má bakalářská práce je spojena s problematikou, která se týká cizinců na trhu práce. Zabývá se celkovým vývojem počtu cizinců jednak v celé České republice a jednak v Jihočeském kraji. Hlavním cílem práce je zhodnotit ekonomickou aktivitu cizinců v Jihočeském kraji. Práce se dále zabývá kriminalitou cizinců