Cizinci na trhu práce v ČR se zaměřením na Jihočeský kraj - Balgová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Menhart, Aleš (2012)
Má bakalářská práce je spojena s problematikou, která se týká cizinců na trhu práce. Zabývá se celkovým vývojem počtu cizinců jednak v celé České republice a jednak v Jihočeském kraji. Hlavním cílem práce je zhodnotit ekonomickou aktivitu cizinců v Jihočeském kraji. Práce se dále zabývá kriminalitou cizinců
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; zaměstnávání cizinců; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; employment of foreign workers; bachelor's theses