Internetová bannerová reklama - nový model on-line nákupu a prodeje bannerové reklamy - Tabáček, Jiří; Zamazalová, Marcela; Galgonek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce na téma Internetová bannerová reklama -- nový model on-line nákupu a prodeje bannerové reklamy se v první -- teoretické části zabývá kompletním shrnutím teorie bannerové reklamy od samotných počátků inzerování na internetu až po dnešní, nejmodernější formy internetové inzerce. Součástí je přesný popis funkčnosti jednotlivých formátů a jejich možností. Praktická část se zaměřuje na realizaci nového modelu nákupu a prodeje reklamních ploch pro inzerci na webových stránkách. Součástí praktické části je rozbor funkčnosti, výhody a nevýhody používání a analýza problémů, které se při realizaci vyskytly. Pro analýzu byl vypracován a analyzován dotazník. Navržená doporučení a budoucí rozvoj praktickou část práce uzavírají.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses