Nároky a povinnosti zaměstnavatelů vůči úřadu práce - Kalašová, Hana (2012)
Tato práce zahrnuje základní pojmy týkající se trhu práce a dále se zabývá nároky a povinnostmi zaměstnavatelů vůči úřadu práce. V teoretické části mé jsou tyto nároky a povinnosti shrnuty a jsou zde také popsány výrazné změny, které se udály v této oblasti v souvislosti s nově realizovanou sociální reformou k 1. 1. 2012. Praktická část mé práce se týká aktivní politiky zaměstnanosti a rekvalifikace.