Nároky a povinnosti zaměstnavatelů vůči úřadu práce - Kalašová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Humhalová, Miroslava (2012)
Tato práce zahrnuje základní pojmy týkající se trhu práce a dále se zabývá nároky a povinnostmi zaměstnavatelů vůči úřadu práce. V teoretické části mé jsou tyto nároky a povinnosti shrnuty a jsou zde také popsány výrazné změny, které se udály v této oblasti v souvislosti s nově realizovanou sociální reformou k 1. 1. 2012. Praktická část mé práce se týká aktivní politiky zaměstnanosti a rekvalifikace.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; úřady práce; zaměstnanost; rekvalifikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; employment agencies; employment; occupational retraining; bachelor's theses