Finanční analýza Spojené kartáčovny a. s. - Tichá, Veronika (2012)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci vybrané firmy prostřednictvím technických metod finanční analýzy za čtyřleté období. Analýza bude zpracována za období 2007 až 2010 s využitím finančních výkazů společnosti Spojené kartáčovny a. s.