Finanční analýza Spojené kartáčovny a. s. - Tichá, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Koutenský, Pavel (2012)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci vybrané firmy prostřednictvím technických metod finanční analýzy za čtyřleté období. Analýza bude zpracována za období 2007 až 2010 s využitím finančních výkazů společnosti Spojené kartáčovny a. s.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: finanční analýza; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses