Hlavní trendy v prezentaci cestovního ruchu České republiky - Kratochvíl, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Práce se zabývá hodnocením prezentace České republiky jako destinace cestovního ruchu. Zaměřuje se především na analýzu obsahové a finanční stránky prezentace v zahraničí v několika posledních letech, včetně výhledu do budoucna. Práce se zabývá významem cestovního ruchu pro danou destinaci, Českou republiku, a využitím propagace k udržení, či dokonce zvýšení užitku z cestovního ruchu. Pomocí analýz a porovnání poukáže na rozpory, hlavní nedostatky a přednosti, kterých je možné využít.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; advertising; bachelor's theses