Analýza rozvoje cestovního ruchu v Klášterci nad Ohří - Hadrávek, Čeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Šimková, Eva (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou cestovního ruchu a jeho dalšího rozvoje v Klášterci nad Ohří. V teoretické části je vymezen turismus a nejdůležitější poznatky s ním spojené. Rovněž jsou představeny analytické nástroje, které byly využity v praktické části práce. Ta analyzuje podmínky a předpoklady pro rozmístění a rozvoj cestovního ruchu ve městě a zároveň prostřednictvím anketního šetření hodnotí spokojenost návštěvníků a obyvatel města s naplněním těchto podmínek a předpokladů. Zmíněné analýzy jsou základem pro SWOT analýzu turismu v Klášterci nad Ohří. Z ní vychází závěrečný návrh strategie, která by měla vést k rozvoji cestovního ruchu ve městě.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; regional development; bachelor's theses