Rozpočet a rozpočtový výhled města Trhové Sviny - Černá, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rozpočtu a rozpočtového výhledu ve městě Trhové Sviny. V teoretické části jsou definované základní pojmy jako rozpočtový proces, rozpočet, rozpočtový výhled nebo rozpočtová skladba. Jsou zde také popsané metody, které se používají při sestavování rozpočtu. Praktická část začíná stručnou charakteristikou města. Dále zkoumá rozpočtový výhled 2011 -- 2013 a rozpočty obce za roky 2006 -- 2011.
Vedoucí práce: Miroslava Pucandlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: města; rozpočtová skladba; veřejné finance; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cities and towns; budgeting; public finance; bachelor's theses