Finanční analýza města Zdice - Gerold, Petr (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá hospodařením města Zdice od roku 2007 do roku 2010. V teoretické části jsou definovány pojmy, které posléze praktické části poslouží jako zdroj při analýze finanční situace města. Definované pojmy jsou většinou úzce spjaty s rozpočtem, který je následně v analytické části detailněji rozebrán. Hlavním výstupem této bakalářské práce je závěrečné vyhodnocení celé situace ve městě. Příslušnými zdroji pro tuto bakalářskou práci byly sekundární data získané od města Zdice. V rámci teoretické části byly oporou materiály zabývající se danou problematikou a vlastní nabyté znalosti.