Dopady hospodářské krize na trh práce v ČR se zaměřením na Středočeský kraj - Burianová, Michaela (2012)
Cílem mé bakalářské práce je analyzovat dopad krize na trh práce ve Středočeském kraji. Bakalářská práce je strukturována do dvou hlavních částí. V teoretické části jednoduše charakterizuji hospodářskou krizi, proč vznikla a jak se vyvíjela. V praktické části jsem se rozhodla zjistit dopady krize na trh práce na základě dotazníkového šetření. Sestavila jsem dotazník, který se týká otázek nezaměstnanosti, nabídky práce a platových podmínek.