Dopady hospodářské krize na trh práce v ČR se zaměřením na Středočeský kraj - Burianová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Musil, Martin, 1976- (2012)
Cílem mé bakalářské práce je analyzovat dopad krize na trh práce ve Středočeském kraji. Bakalářská práce je strukturována do dvou hlavních částí. V teoretické části jednoduše charakterizuji hospodářskou krizi, proč vznikla a jak se vyvíjela. V praktické části jsem se rozhodla zjistit dopady krize na trh práce na základě dotazníkového šetření. Sestavila jsem dotazník, který se týká otázek nezaměstnanosti, nabídky práce a platových podmínek.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: ekonomické teorie; trh práce; hospodářská krize; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economics (theory); labor market; economic crises; bachelor's theses