Dopad zápisu na Seznam UNESCO na cestovní ruch v Třebíči - Uherčíková, Radka; Netková, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce pojednává o cestovním ruchu v Třebíči, a to především jak byl cestovní ruch ovlivněn zápisem třebíčských památek na Seznam světového dědictví UNESCO. V praktické části jsou zpracovány podrobné analýzy změn přístupnosti památek veřejnosti, změn v poskytovaných službách v cestovním ruchu, dále změn kapacit ubytovacích zařízení a také jsou zde zpracovány analýzy návštěvnosti památkových objektů, informačních center a ubytovacích zařízení v porovnání s celorepublikovými statistikami. Základem pro tyto analýzy je teoretická část práce, která pojednává o organizaci UNESCO a poskytuje základní informace o cestovním ruchu v České republice, kraji Vysočina, městě Třebíč a jeho atraktivitách cestovního ruchu a o propagaci města Třebíč. Součástí práce je dotazníkové šetření, které zjišťuje úspěšnost současné propagace města Třebíč.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses