Analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v organizaci - Soukupová, Kateřina (2012)
Bakalářská práce se věnuje systému vzdělávání zaměstnanců. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou rozebrány jednotlivé části: identifikace potřeb vzdělávání, plánování, realizace a následné hodnocení vzdělávacích aktivit. Praktická část se zabývá analýzou všech částí vzdělávání v konkrétní organizaci. Cílem práce je zhodnotit systém vzdělávání a zjistit vnímání uživatelů konkrétně vybraných kurzů, které patří do programu firemního manažerského a odborného vzdělávání. Na základě provedené analýzy jsou navrhnuty návrhy na zlepšení systému vzdělávání.