Analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v organizaci - Soukupová, Kateřina; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se věnuje systému vzdělávání zaměstnanců. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou rozebrány jednotlivé části: identifikace potřeb vzdělávání, plánování, realizace a následné hodnocení vzdělávacích aktivit. Praktická část se zabývá analýzou všech částí vzdělávání v konkrétní organizaci. Cílem práce je zhodnotit systém vzdělávání a zjistit vnímání uživatelů konkrétně vybraných kurzů, které patří do programu firemního manažerského a odborného vzdělávání. Na základě provedené analýzy jsou navrhnuty návrhy na zlepšení systému vzdělávání.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses