Možnosti rozvoje dobrovolnictví v Jindřichově Hradci - Havlová, Lenka (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na dobrovolnictví v sociálních službách v Jindřichově Hradci a možnost jeho dalšího rozvoje. Základem práce je zmapování současné situace dobrovolnictví fungujícího v této oblasti v Jindřichově Hradci. Na základě zjištěných informací je sestaven a následně rozpracován návrh projektu, který by měl umožnit další rozvoj dobrovolnických aktivit. Práce se opírá i o praktické zkušenosti, které autorka získala během několikaleté praxe v dobrovolnictví