Možnosti rozvoje dobrovolnictví v Jindřichově Hradci - Havlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Tošner, Jiří (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na dobrovolnictví v sociálních službách v Jindřichově Hradci a možnost jeho dalšího rozvoje. Základem práce je zmapování současné situace dobrovolnictví fungujícího v této oblasti v Jindřichově Hradci. Na základě zjištěných informací je sestaven a následně rozpracován návrh projektu, který by měl umožnit další rozvoj dobrovolnických aktivit. Práce se opírá i o praktické zkušenosti, které autorka získala během několikaleté praxe v dobrovolnictví
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: sociální služby; dobrovolnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; voluntarism; master's theses