Srovnání daňové soustavy ČR a Spojeného království Velké Británie a Severního Irska - Lacinová, Ivana; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním daňové soustavy České republiky a Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Práce je dělena do čtyř kapitol. Na úvod jsou vymezeny základní pojmy a obecné informace o zkoumaných zemích. Dále je popsána daňová soustava České republiky a Spojeného království. V poslední kapitole je provedena komparace jednotlivých daňových soustav se zaměřením na hlavní rozdíly a výhodnost jednotlivých soustav těchto zemí. Cílem práce je charakterizovat daňové soustavy ČR a VB, nalézt zásadní rozdílnosti mezi daňovými soustavami jednotlivých zemí a posoudit výhodnost daňových soustav pro zaměstnance.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses