Ocenění nemovitosti jako předmětu zástavy hypotečního úvěru - Braunová, Petra; Jurečka, Jan, 1935-; Dušek, David, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá oceňováním nemovitostí v souvislosti s hypotečním financováním. První kapitoly práce se věnují analýze trhu nemovitostí a stavu hypotečního financování v ČR. Druhá polovina se soustředí na specifika oceňování nemovitosti jako zástavy hypotečního úvěru. Poslední kapitolu práce tvoří praktický příklad ocenění bytového domu.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses